Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wij gebruiken voornamelijk DHL om uw product te sturen; soms, accepteren wij ook andere koeriersdiensten, zoals UPS en EMS (Global Express Mail Service). De totale levering behoeften 3-9 dagen, Heer, ach, we zijn vastbesloten om binnen 12-24 uur van uw project.

Delivery Delay

De volgende feiten kan worden uitgesteld Levering:

Bestel uw land groter is, dus we zullen meer tijd voor te bereiden uw products.If bestelling is te groot om de levering te nemen op hetzelfde moment, we hebben alleen de twee te scheiden zijn, en gaf hen vele malen.

2. speciale dag: Om zendingen werden vertraagd als gevolg van een aantal speciale dagen, zoals weekends, feestdagen en andere speciale dagen. Als onze klanten compleet, we meer tijd nodig om de bestelling te verwerken nodig.

3.Climate reden of andere aspecten: de totale levering is meestal 5-9 dagen, maar het weer of andere redenen, kan de levering meer dagen.

BACK beleid

1. Als u de artikelen die wij sturen en ontvang onze klanten vinden kwaliteitsproblemen. In dit geval neemt u de goederen na foto's en stuur een e-mail naar ons, bevestigen we dat we het product terug te sturen naar u of geven u een volledige terugbetaling.

2. Alle items moeten in originele staat, dat wil zeggen, niet om te dragen, gewijzigd of gewassen teruggestuurd naar ons, en attached.Customer verantwoordelijk voor de verzending van het item zal worden teruggegeven aan ons de kosten van alle labels.

3. De terugbetaling zal worden betaald dit bedrag aan de oorspronkelijke, en accepteer goods.No terugkeer of ruilen deze items een keer gebruikt, kan tot 7-30 werkdagen om dezelfde vorm te geven.

Als u een extra verzendkosten te vragen, aarzel dan niet om contact met u op us.Thank!

Sandalen Sale , ecco outlet , wolky schoenen , new balance sale , timberland schoenen , adidas outlet , aerosoles schoenen , dansko sandals  |  Google