Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Belangrijke informatie betreffende het gebruik van deze site.

Het bedrijf is vastbesloten om ervoor te zorgen dat het doel van uw persoonlijke gegevens vertrouwelijkheid en privacy statement is om u te vertellen welke informatie wij van u verzamelen, hoe de informatie kan worden gebruikt, hoe het wordt beschermd.

Verzameling en gebruik van persoonlijke informatie

informatie van het bedrijf, wat nodig is om accurate dienstverlening te garanderen beperkt haar verzoek. Het merendeel van de informatie die we verzamelen is erg basic, is de noodzaak om een ​​aankoop te voltooien, of een terugbetaling. Voorbeelden van informatie voor de gebruiker verzameld, kunnen uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, creditcard of bankpas informatie, wensen of items gekocht, met vermelding van het IP-adres van uw computer.

navigatie-informatie

Zelfs als je niet winkelen op onze site, hebben we de mogelijkheid om het gebruik van onze website te volgen - met inbegrip van de server van de site bezoeken. Deze informatie wordt niet gebruikt om het gebruik van persoonlijke gegevens bij te houden, en in het algemene niveau van onze site aan te passen, het verbeteren van de online ervaring en het plan voor reclame en promoties.

Verstrekte informatie vrijwillig

In sommige gevallen kan u vrijwillig ons informatie tijden. Wanneer u uw feedback te geven aan ons is dit het geval is, hoewel de e-mail, belastingformulieren, brieven of telefoon. Wij gebruiken deze informatie om te reageren op uw vraag en bijhouden van feedback van klanten.

internet-database

PUMA Noord-Amerika is een internet-database gemaakt, zodat de consument om hun verzend- en factuurgegevens op te slaan, de status van hun bestelling, een lijst van vorige bestellingen en te behouden e-mail voorkeuren. Registratie is geheel vrijwillig en je hebt de mogelijkheid om te corrigeren of informatie op elk gewenst moment verwijderen. Deze informatie maakt deel uit van het bezoek via de sites "Mijn Account".

marktinformatie

Het bedrijf zal niet verkopen of op andere wijze met een andere persoon, zoals reclamebureaus of marketing bedrijven om uw persoonlijke informatie te delen. We hebben alleen marketinginformatie aan klanten die specifiek ingeschreven op onze mailinglist te sturen. Klanten kunnen kiezen voor een e-mail marketing niet te gebruiken, ontvangen ze een "unsubscribe" optie, of informatie te ontvangen door het veranderen van de site van de sectie "Mijn Account" van uw voorkeuren.

Google en Adobe gebruikt deze informatie ten behoeve van de site om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten over de website-activiteit, website-exploitanten en andere diensten aan website-activiteit en internetgebruik voor het doel hun exploitanten.

Openbaarmaking en bewaren van persoonsgegevens

Het bedrijf zal samenwerken met degenen die het nodig hebben voor de aankoop of verkoop gegevens in te vullen over het ontvangen van uw instructies in de interne medewerkers om uw persoonlijke informatie te delen. Tenzij wettelijk verplicht om dit te doen, zonder uw schriftelijke toestemming, zullen wij uw persoonlijke gegevens niet aan derden bekend te maken.

Het bedrijf behoudt uw persoonlijke gegevens slechts zo lang als nodig is om het doel van de collectie te vervullen. In sommige gevallen, zoals een creditcard of betaalpas aankopen, beschermen we uw persoonlijke gegevens door de wet, in een bepaalde periode. Voor gebruikers die aangemeld voor de mailinglijst, wordt hun persoonlijke informatie bewaard totdat we kregen te horen dat ze niet langer nodig hebben om hun informatie op te slaan.

Nauwkeurigheid en bescherming van persoonsgegevens

Bedrijven vertrouwen op eventuele wijzigingen in de persoonlijke gegevens van de klant om ons te melden. Als onjuiste informatie, merken we op dat we zullen onderzoeken en verbeteren van de informatie en, indien nodig, u op de hoogte van de wijziging. Alleen degenen die uw persoonlijke gegevens nodig hebben om te reageren op uw verzoek medewerkers krijgen toegang tot. Het verstrekken van opleiding en voorlichting aan werknemers juiste behandeling van persoonlijke informatie. Alle informatie wordt opgeslagen in onze computersystemen tegen ongeautoriseerde toegang en opgeslagen informatie wordt op een veilige locatie in het bestandsformaat om onbevoegden toegang te voorkomen houden.

transactiebeveiliging

Om alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw ervaring is veilig om te winkelen te maken, maken we gebruik van encryptie-technologie om u te beschermen tegen het verlies van uw persoonlijke gegevens, misbruik of wijziging. Bij het invullen van elke contactgegevens of toegang tot uw account, een beveiligde server versleutelt al uw gegevens met behulp van Secure Sockets Layer (SSL te zien).

Om ervoor te zorgen dat u een bezoek aan een beveiligde pagina transacties, controleer uw webbrowser statusbalk (aan de onderkant van het venster) voor het gesloten hangslot. Dit pictogram wordt weergegeven in de webbrowser om u te vertellen dat u een bezoek aan een beveiligde pagina. en ook. Gewijd aan kinderen niet te verzamelen of te behouden van degenen die we kennen jonger bent dan 13 jaar en we hebben geen informatie specifiek zijn voor deze groep in onze marketing materialen of andere reclame.

Toegang tot persoonlijke informatie

Om ervoor te zorgen dat onze klanten zijn niet absoluut noodzakelijk zijn om hen te voorzien van een uitstekende service zonder enige persoonlijke informatie. Wij zijn ook vastbesloten om ervoor te zorgen dat de informatie van onze klanten accuraat en up-to-date is.

Met het oog op de naleving van dit beleid te garanderen, heeft het bedrijf een privacy officer om alle aspecten van haar privacy beleid en praktijken toezicht benoemd. Als u wilt dat de informatie die we momenteel over u, of ontevreden bent over privacybeleid of praktijken PUMA's weten, moet u een schriftelijk verzoek of een klacht op het volgende adres, Privacy Officer te sturen.

Privacy Officer zal de zaak te onderzoeken en te reageren op uw verzoek binnen 30 dagen. Je beseft dat we hebben op onder uw informatie onjuist is, moet u de Privacy Officer, die zal zorgen voor de informatie wordt bijgewerkt in kennis. In het geval van klachten, zullen ambtenaren privacybescherming corrigerende maatregelen te nemen (indien nodig), en zou je aanraden stappen om het probleem te corrigeren. Als u nog steeds niet tevreden, de genomen maatregelen, kunt u in aanmerking komen voor een schriftelijke klacht indienen bij de bevoegde overheid of wetgevend orgaan.
Sandalen Sale , ecco outlet , wolky schoenen , new balance sale , timberland schoenen , adidas outlet , aerosoles schoenen , dansko sandals  |  Google